Konu
:
Taratorlu Palamut Tava
Yalnız Mesajı Göster
Taratorlu Palamut Tava
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taratorlu Palamut Tava
Taratorlu Palamut Tava Tarifi - Taratorlu Palamut Tava Nasıl Yapılır - Taratorlu Palamut Tava Malzemeleri
Taratorlu Palamut Tava
1 tane palamut
1,5 su bardagı zeytinyağı
1 çay fincanı ceviz
Yarım su bardağı un
Yarım su bardağı sirke
3-4 yumurta kadar bayat ekmek içi
4 diş sarımsak
Balıkları temizledikten sonra, 2 cm kalınlığında yuvarlak dilimler halinde kesin
Tuzladıktan sonra kağıt üzerinde unlayıp bir tavada kızdırılmış zeytinyağında kızartın
Kağıt üzerine çıkartıp yağını emdirin
Sonra servis tabağına yerleştirin
Kızartma yağı olarak zeytinyağı kullanmanız tat açısından çok yararlı olacaktır
Taratorun hazırlanışı : Ekmeği ılık suda ıslatın
Avucunuzla sıkarak sudan çıkartın
Sarımsağı, cevizi, ekmeği rondoya koyarak ince, ince kıyın
Sirke ve su ilavesiyle katı yoğurt kıvamına getirin
Balığın üzerine dökerek servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul