Konu
:
Buharda Patatesli Alabalık
Yalnız Mesajı Göster
Buharda Patatesli Alabalık
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Buharda Patatesli Alabalık
Alabalık Nasıl Pişirilir - Buharda Alabalık - Patatesli Alabalık - Alabalık Pişirme Tarifi
Malzemeler:
3 adet alabalık (her biri 200 g)
18 adet küçük taze patates
50 g (1 çorba kaşığı) tereyağı
tuz ve karabiber
safran
Tarifi:
Balıkları kesin ve yıkayın
İçlerine tuz ve karabiber serpin
Bir tutam safranla biraz suyu karıştırın ve soyulmuş patatesleri bu karışımda 15 dakika bekletin
Suyunu süzün
Patatesleri Buharlı Pişirici nin en alt kabına, balıkları ise tutacak aksesuarı takılmış haldeki plakanın üzerine koyun ve 22 - 27 dakika pişirin
Balıkları patateslerle birlikte, üzerlerine erimiş tereyağı dökerek servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul