Yalnız Mesajı Göster

Ton Balığı Ezmesi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ton Balığı Ezmesi



Ton Balığı Nasıl Pişirilir - Ton Balığı Pişirme - Ton Balığı Ezmesi Nasıl Yapılır - Konserve Ton Balığı


Malzemeler


1 Kutu Yağsız Tonbalığı Konservesi (Yaklaşık 200 gr)

1 Küçük Soğan veya 1 Diş sarmısak

Yarım Limon Suyu ve rendelenmiş Kabuğu

250 gr Krem Peynir

1 Çorba Kaşığı Maydanoz

3 Zeytin

İçi Boşaltılmış Domates veya Limon

Tuz, Karabiber

Portakal Dilimleri


Yemeğin Tarifi


Tonbalığı konservesinin yağını süzün Küçük doğranmış soğan veya ezilmiş sarımsağı ilave edin Limon kabuğu rendesi ve yarım limon suyu ekleyin Krem peyniri karışıma ilave edin


Tuz ve karabiber serpin İnce kıyılmış maydanozu da ekleyip karışımı içi boşaltılmış limon veya domatese doldurun


Üzerini ortadan ikiye kestiğiniz zeytin ve portakal dilimleri ile süsleyin




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla