Konu
:
Biberli Balık Yuvası
Yalnız Mesajı Göster
Biberli Balık Yuvası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Biberli Balık Yuvası
Biberli Balık Yuvası Tarifi - Biberli Balık Yuvası Nasıl Yapılır - Biberli Balık Yuvası Malzemeleri
Biberli Balık Yuvası
600 gram balık fileto
1 adet kırmızıbiber
1 adet sarı biber
1 adet soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
3 adet sivri biber
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı çiğ krema
Balıketini uzun şeritler halinde kesin
Kuş yuvası görünümünde yuvarlak ve ortası boş bir şekilde fırın tersisine dizin
Tavada tereyağını eritin ve küp küp doğranmış biberlerin hepsini kıyılmış sarımsakla beraber içine koyup sote edin
Bu harcı 5 dakika kavurduktan sonra tepsideki balıkların ortasına paylaştırın
Pamuklu bir iplikle açılmaması için balıkları bağlayın
Çiğ kremayı tepsinin dibindeki balıkların üzerine gelecek şekilde dökün
1 su bardağı suyu da üzerine ekleyip 200 derecedeki fırında 25 dakika pişirin
Suyunu da biraz çekmiş olacaktır
Servis yapmadan önce ipleri kesip çıkartın
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul