Konu
:
Pazılı Alabalık
Yalnız Mesajı Göster
Pazılı Alabalık
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pazılı Alabalık
alabalık nasıl pişirilir - pazılı alabalık tarifi - alabalık tarifi - pazılı alabalık yapılışı
Malzemeler
4 adet iri pazı yaprağı
4 adet fleto alabalık
1 su bardağı rende kaşar
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 kahve fincanı sıvıyağ
Yapılışı
Pazı yaprakları kaynar suya batırılır ve çıkarılır
Damarlı kısmı üste gelecek şekilde tezgaha serilir
Üzerine fleto balık konur
Tuz, karabiber ve pul biber serptikten sonra kaşar bırakılır ve kenarları toplayarak rulo yapılır
Diğerleri de aynı şekilde hazırlanır
Fırın kabına sıralanır
Üzerine 1 su bardağı kadar su ve 1 kahve fincanı yağ gezdirilir
Kapak kapatılarak 200 derece fırına verilir
Yarım saat kadar pişirilir
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul