Konu
:
Taze Ot Sosunda Levrek
Yalnız Mesajı Göster
Taze Ot Sosunda Levrek
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Ot Sosunda Levrek
soslu levrek - fesleğenli levrek - balık için ot sosu tarifiMalzemeler:
4 kişilik
800 gram levrek
1 adet avokado
Yarım kereviz
Yarım elma
1 yaprak yeşil salata
150 gram brokoli
1 tutam dereotu
4 dal fesleğen
1/4 demet maydanoz
4-5 yaprak roka
1 adet domates
300 gram mayonez
Yarım fincan limon suyu
Tereyağı
Tuz
Karabiber
Tarifi:
Fesleğen, maydanoz, dereotu ve rokayı ayıklayıp, yıkayın
Kaynar suya atıp, 1 dakika haşlayın
Çıkarıp, suyunu süzün
Blendıra koyun
Püre haline getirin
Mayonezin yarısıyla birlikte karıştırın
Limon suyu, tuz ve karabiberle tatlandırın
Ayıklanmış levrek dilimlerini tereyağında kızartın
Başka bir kabın içine küp küp kesilmiş sebzeleri koyun
Tuz ve karabiber ekin
Kalan mayonezle karıştırın
Son olarak önceden hazırladığınız yeşil sosu tabağa dökün
Ortasına sebzeleri koyun
Kenarına levrekleri dizdikten sonra servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul