Konu
:
Alabalık Kavurması
Yalnız Mesajı Göster
Alabalık Kavurması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alabalık Kavurması
alabalık nasıl pişirilir - alabalık kavurması nasıl yapılırMalzemeler:
1 adet iri alabalık
2 adet biber
1 adet domates
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı:
Alabalığın kılçığı çıkarılır, kuşbaşı şeklinde doğranır
Tavaya yağ konur, yağ eriyince irice doğranmış biber ve domatesler atılır
Bir kaç dakika sonra ince doğranmış soğan ve sarımsaklar eklenir
Malzemeler solduktan sonra balık ve tuz eklenir
20 dakika kadar kavrulur
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul