Konu
:
Firinda Somon
Yalnız Mesajı Göster
Firinda Somon
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Firinda Somon
Malzemeler
:
somon
tereyağ
mantar
brokoli
kuru soğan
patates
limon
sumak
tuz
Yapılışı:
Kişi sayısına göre temizlenip ayıklanmış somon borcama dizilir
Tereyağ minik parçalar halinde somonun üzerine konur
(Az kullanılması tercih edilir, somon zaten oldukça yağlı bir balık) Balıkların aralarına kabukları soyulmuş mantarlar dizilir
Orta hararetli fırına verilen somon ve mantarlar piştikten sonra, kızarmış patates, hafif haşlanmış brokoli, sumak ve tuzla perişan edilmiş soğan ile servis yapılır
Limon brokoli için kullanılır
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul