Yalnız Mesajı Göster

Çinekop Nasıl Pişirilir

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çinekop Nasıl Pişirilir



Fırında Çinekop Izgara nasıl pişirilir

Fırında Çinekop Izgara Yemek Tarifi - 4 kişilik

Kalori : 260 k/cal (1 porsiyon / yaklaşık)
Pişirme süresi : 25 dk
Zorluk : 2
Mutfaklar : Akdeniz,Dünya
Özellik : Barbekü,Davet Yemekleri,Fırın Yemekleri
Tür : Balık,Deniz Ürünleri,Diyet Yemekleri
Öğün : Akşam Yemeği,Öğlen

Malzemeleri

# 8 Adet Çinekop Balığı

# 1 Su Bardağı Çiçek Yağı

# 1 Su Bardağı Un

# 1 Yarım Limon Suyu

# 1 Su Bardağı Domates Suyu

# 1 Tutam Tuz

Hazırlanışı


Çinekopların içini ve dışını temizleyip, soğuk su ile iyice yıkayın, suyunu süzdürün İki tarafını unlayın Limon suyu, domates suyu ve çiçekyağını çukur bir kaba koyup, çatalla çırpın Una buladığınız çinekopları bu suya batırın Daha önceden ısıttığınız ızgaraya yerleştirin Alt üst kızarana kadar pişirin Servise çıkarırken yanına haşlanmış patates ve baharatlı dilim tereyağı koyabilirsiniz

Sıcak olarak servis yapınız

Alıntı Yaparak Cevapla