Konu
:
Çinekop Nasıl Pişirilir
Yalnız Mesajı Göster
Çinekop Nasıl Pişirilir
06-28-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
Çinekop Nasıl Pişirilir
çinekop tarifi
Bol zeytinyağı , minik minik doğranmış bol sarımsak , kırmızı pul biber , kekik ve tuz bir kapta karıştırılır
Ayıklanmış ve yıkanmış balıklar bu karışıma iyice bulanarak yağsız fırın tepsisine dizilir
Artan yağlı harç , tepsideki balıkların üzerine gezdirilerek 180-200 derece fırında pişirilir
Kabuksuz balıklara bu sos ile pişirme yöntemi daha çok yakışıyor ; dilimlenmiş palamut , fileto mezgit gibi
Tabii bu arada bu pişirme yöntemin de mutfağın , balığı ızgara yada tavada pişirdiğimiz gibi kirlenmemesini de göz ardı etmemek gerekir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul