Konu
:
Somon Buğulama
Yalnız Mesajı Göster
Somon Buğulama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Somon Buğulama
Malzemeler
500 gram somon fileto
3 adet domates
4 adet sivri biber
5 dal maydanoz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Damak tadınıza göre tuz
Hazırlanışı
Domateslerin kabuklarını soyup orta kalınlıkta halka şeklinde doğrayın
Biberleri halka şeklinde doğrayın
Maydanozu incecik kıyın
Orta büyüklükte bir tavanın tabanını tamamen kaplayacak şekilde domates dilimlerini yerleştirin
Temizlenmiş somon filetoları domateslerin üzerine dizin
Balıkların üzerini domates, biber dilimleri ve maydanozla kaplayın
Zeytinyağını üzerinde gezdirin
Damak tadınıza göre tuzunu serpin
Kısık ateşte 15 dakika suyunu çekene kadar pişirin
Izgara sebzelerle servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul