Yalnız Mesajı Göster

Somon Buğulama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Somon Buğulama





Malzemeler


500 gram somon fileto


3 adet domates


4 adet sivri biber


5 dal maydanoz


2 yemek kaşığı zeytinyağı


Damak tadınıza göre tuz


Hazırlanışı


Domateslerin kabuklarını soyup orta kalınlıkta halka şeklinde doğrayın


Biberleri halka şeklinde doğrayın


Maydanozu incecik kıyın


Orta büyüklükte bir tavanın tabanını tamamen kaplayacak şekilde domates dilimlerini yerleştirin


Temizlenmiş somon filetoları domateslerin üzerine dizin


Balıkların üzerini domates, biber dilimleri ve maydanozla kaplayın


Zeytinyağını üzerinde gezdirin


Damak tadınıza göre tuzunu serpin


Kısık ateşte 15 dakika suyunu çekene kadar pişirin


Izgara sebzelerle servis yapabilirsiniz




Alıntı Yaparak Cevapla