Yalnız Mesajı Göster

İspanaklı Mantarlı Levrek Dolması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanaklı Mantarlı Levrek Dolması



Ispanaklı Mantarlı Levrek Dolması - Ispanaklı Mantarlı Levrek Dolması Tarifi

Malzemeler :

2 Karadeniz Levreği

1 Demet Ispanak

1 Kase Taze Mantar

3 Közlenmiş Biber

2 Diş Sarımsak

Tuz,Karabiber,Sıvıyağ

Servisi İçin:

Kuzu Kulağı

Marul

Taze Soğan

Çeri Domates

Limon

Zeytinyağı

Tuz

Hazırlanışı :

Mantarları, sarımsakları ve közlenmiş biberleri küçük küçük doğrayın Ispanakları doğrayın Tavaya yağ koyup mantarı ve sarımsağı hafif kavurun Közlenmiş biberi ve ıspanağı ilave edin


Tuzunu, biberini atıp karıştırın Fırın tepsisine asma yaprağı dizin Yağ dökün Balıkları temizleyip karnını açın Tuzunu ve karabiberini atın İç harcı balığın karnına doldurun ve tepsiye alın Diğer balığa da aynı işlemi yapın


Dilerseniz balığı koymadan önce 3 dal taze soğanı sıcak suya batırıp çıkarın Tepsiye koyup balığı üzerine yerleştirerek balığa düğümler atabilirsiniz Üzerlerine sıvıyağ dökün Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişirin Salata malzemelerini doğrayıp servis tabağına koyun ve balıkları üzerine yerleştirin

Alıntı Yaparak Cevapla