Konu
:
Frambuazlı Armut Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Frambuazlı Armut Tatlısı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Frambuazlı Armut Tatlısı
Frambuazlı Armut Tatlısı nasıl yapılır
Malzemeler
6 tane armut
200 gr
frambuaz
Yarım kilo toz şeker
3 tane karanfil
Yapılışı
Armutların yıkadıktan sonra saplarını koparmadan kabuklarını soyun
İçini fazla oyup şeklini bozmadan çekirdeklerini çıkartın
Armutları bir tencerenin içine 100 gr
şeker ve karanfille birlikte atın, pişmesini bekleyin
Bu arada 200 gram frambuazı püre haline getirene kadar ezin ve geri kalan şekeri ekleyerek karıştırın
Pişen armutları bir tepsiye dizin, hazırladığınız karışımı armutların üzerine dökün
Bu kez önceden ısınmış olan fırına atın ve 5 dakika bekletin
Tatlınız soğuduktan sonra servise hazır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul