Konu
:
Milföylü Pasta
Yalnız Mesajı Göster
Milföylü Pasta
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföylü Pasta
Milföylü Pasta Nasıl Yağılır - Milföylü Tatlılar - Milföylü Kolay Tatlı Tarifleri
Malzemeler
6 kişilik
Yarım paket diktörtgen milföy hamuru
(2 adet)
1 buçuk bardak soğuk süt
1 paket vanilyalı pasta kreması
Vişneli peltesi için
1 küçük kasevişne kompostosu
1 çorba kaşığı nişasta
Hazırlanışı
2 adet diktörtgen milföyü 200 derecede fırında üstü kızarana dek pişirin
Bir kapta pasta kreması ve sütü mikserle koyulaşana dek çırpın
Servis tabağının en altına milföy hamurunu yerleştirin
Üzerine krema ve tekrar milföy katını koyun
Pudra şekeri serpin
Vişneli pelte içinde vişne koşpostosunun tanelerini ayırın
Bir su bardağı vişne suyunu bir çorba kaşığı nişasta ile tencerede karıştırarak pelte kıvamına getirin
Sonra vişneli pelteyi de yayıp taneleri ile süsleyin
Dilerseniz başka meyve reçelleri ile de yapabilirsiniz
alıntıdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul