Konu
:
Kolay Bademli Güllaç
Yalnız Mesajı Göster
Kolay Bademli Güllaç
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kolay Bademli Güllaç
Kolay Bademli Güllaç Tarifi - Kolay Bademli Güllaç Yapılışı - Kolay Bademli Güllaç Nasıl Yapılır - Kolay Bademli Güllaç Malzemeleri
Yarım kg
güllaç yaprağı
3 litre süt
1 kg
şeker
200 gr
file badem
Süslemek için;
Taze mevsim meyveleri
Sütü tencereye koyup şekeri ekleyin ve şeker eriyene kadar kaynatın
Tepsiye bir miktar güllaç koyup şekerli sütle ıslatın
Bu şekilde birkaç kat yaptıktan sonra file bademleri ya da fındıkları serpip kat kat güllaçları koymaya ve sütle ıslatmaya devam edin
Hazırladığınız güllaç tepsisini yarım saat kadar buzdolabında bekletin
Servis yaparken kare kare Mimler halinde kesin
Üzerini, kivi, nar, vişne gibi taze mevsim meyveleri ile süsleyebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul