Yalnız Mesajı Göster

Krem Peynirli Şeftali

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Krem Peynirli Şeftali



Malzemeler:
4 taze şeftali veya 8 yarım konserve şeftali
75 gr krem peynir
3-4 yemek kaşığı yoğurt
2 damla badem esansı
2 çay kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı kıyılmış badem




Pişirme Süresi: 45 dakika
4 Kişilik



Hazırlanışı:
1 Porsiyon: 145 Kalori
Taze şeftalilerin kabuklarım soyun, sonra dikkatlice şeftalileri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın Peyniri yeterince yoğurtla karıştırarak koyu, yumuşak bir karışım elde edin Badem esansı ve şekeri ekleyerek tatlandırın Karışımı şeftalilerin ortasındaki boşluğa koyup, şeftalileri buzdolabına kaldırın Bademleri orta ısıda fırında veya ızgarada kızartın



Alıntı Yaparak Cevapla