Konu
:
Krem Peynirli Şeftali
Yalnız Mesajı Göster
Krem Peynirli Şeftali
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Krem Peynirli Şeftali
Malzemeler:
4 taze şeftali veya 8 yarım konserve şeftali
75 gr krem peynir
3-4 yemek kaşığı yoğurt
2 damla badem esansı
2 çay kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı kıyılmış badem
Pişirme Süresi: 45 dakika
4 Kişilik
Hazırlanışı:
1 Porsiyon: 145 Kalori
Taze şeftalilerin kabuklarım soyun, sonra dikkatlice şeftalileri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın
Peyniri yeterince yoğurtla karıştırarak koyu, yumuşak bir karışım elde edin
Badem esansı ve şekeri ekleyerek tatlandırın
Karışımı şeftalilerin ortasındaki boşluğa koyup, şeftalileri buzdolabına kaldırın
Bademleri orta ısıda fırında veya ızgarada kızartın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul