Konu
:
İtalyan Marengası
Yalnız Mesajı Göster
İtalyan Marengası
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İtalyan Marengası
Malzemeler :
Şeker 2000 g
Su 700 g
Yumurta beyazı 1000 g
Glikoz 220 g
Hazırlanışı:
Bir kapta su, glikoz ve şeker 118 °Cye kadar kaynatılır, ateşten alınır
Yumurta beyazı mikserde çırpılır, marenga hazır olunca kaynamış şurup azar azar yedirilir
Sonra 15 dakika yavaş hızda çırpılır, hazır olunca makinadan alınır, başka bir kaba boşaltılıp, üstü kağıt ile örtülür
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul