Konu
:
Jöleli Tart
Yalnız Mesajı Göster
Jöleli Tart
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Jöleli Tart
jöleli tatlılar
MALZEMELER:
* 2,5 çay bardağı pandispanya unu
* 2 yumurta
* 1 çay bardağı hindistancevizi
* 3 yemek kaşığı oda sıcaklığında su
* 1 paket çilekli jöle (bitkisel olanlardan)
* 3 tane kivi
* 2 tane muz
YAPILIŞI:
1
Pandispanya ununu, yumurtaları, hindistancevizini ve suyu mikserde 7-8 dakika çırpın
2
26 cm çapındaki yağladığınız kelepçeli kalıba hamuru boşaltıp üzerini düzeltin
3
150 derecei önceden ısınmış fırında 25-30 dakika pişirin
4
Jöleyi tarifine göre hazırlayın, 5 dakika dinlendirin
5
Meyveleri doğrayın ve jöleyle karıştırın
Yine 5 dakika dinlendirin
6
Ilıyan pandispanyanın üzerine jöleyi boşaltıp buzdolabına alın
En az 2 saat dinlendirip servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul