Konu
:
VEZIR PARMAĞı
Yalnız Mesajı Göster
VEZIR PARMAĞı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
VEZIR PARMAĞı
MALZEMELER
2 Yumurta
1 Bardak Şeker
2 Kase Un
1 Tatlı Kaşığı Tarçın
1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Margarin
Şerbeti için :
3 Su Bardağı Şeker
3/5 Su Bardağı Su
HAZIRLANIŞI
Yağı eritip soğumasını bekleyin
1 bardak şeker ilave edin, 2 kase un, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu ve yumurtalardan birinin sarısını tatlının üzerine sürülmek üzere ayırdıktan sonra yumurtaları ekleyip hamur kıvamına getirin
Eliniz yardımıyla oval şeklinde yuvarlayıp az margarin sürülmüş tepsiye dizin
Çatal yardımıyla üstünü şekillendirdikten sonra 1 yumurtanın sarısını üzerine sürüp fırında pembeleşinceye kadar pişirin
Sıcak şerbet üzerine dökülüp soğutulduktan sonra servise hazırdır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul