Konu
:
Kestaneli Baklava
Yalnız Mesajı Göster
Kestaneli Baklava
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kestaneli Baklava
Malzemeler
1/2 kg
milföy hamuru,
25-30 adet kestane şekeri,
2,5 su bardağı tozşeker,
1,5 su bardağı su,
2-3 yemek kaşığı şamfıstık tozu
Yapilis Tarifi
Tozşeker ve suyu birlikte kaynatıp, şurup hazırlayın
Milföyleri merdane ile inceltip, biraz açın
Her kareye bir kestane şekeri sararak tepsiye yerleştirin
180°C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin
Soğuk şerbeti üzerine döküp, fıstık tozu ile süsleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul