Konu
:
VİŞNELİ AYVA TATLISI
Yalnız Mesajı Göster
VİŞNELİ AYVA TATLISI
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
VİŞNELİ AYVA TATLISI
Malzemeler:
- 3 adet orta büyüklükte ayva,
- 1 su bardağı çekirdeksiz dondurulmuş vişne,
- 1 su bardağı toz şeker,
- 1 paket vanilya,
- 2 yemek kaşığı patates nişastası,
- 2 adet karanfil
Yapılışı:
Ayvaları soyup ikiye bölün
Çekirdek yataklarını temizleyin
Tencereye yerleştirin
Üzerlerine yarım su bardağı toz şeker gezdirin
Karanfilleri ilave edin
1 su bardağı sıcak su ilave edip yumuşayıncaya kadar 5 dakika pişirin
Ayvaları içinden alıp servis tabağına yerleştirin
Kalan suya vişneleri atın
Vanilya ve patates nişastasını karıştırıp koyulaşıncaya kadar pişirin
Ayvaların ortalarına doldurun
Soğuyunca servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul