Konu
:
Keşküllü Havuç Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Keşküllü Havuç Tatlısı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Keşküllü Havuç Tatlısı
Malzeme
1 paket Keşkül
2,5 su bardağı İçim Süt
1 adet elma
1 adet havuç
20 gr
kuş üzümü
30 gr
Margarin
4 dal taze nane
1 adet limon
1 yemek kaşığı Pudra Şekeri
Hazırlanışı
Elma soyularak içi alınır ve üzerine pudra şekeri serpilir
150 oClik fırında 10 dakika pişirilir
Keşkül süt ile kaynatılır
Havuç rendelenip margarin, kuş üzümü ve limon suyu ile sotelenir
Pişen elmaların içerisine havuç tatlısı, onun üzerine de keşkül konularak nane ile süslenip, servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul