Yalnız Mesajı Göster

Keşküllü Havuç Tatlısı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Keşküllü Havuç Tatlısı



Malzeme
1 paket Keşkül
2,5 su bardağı İçim Süt
1 adet elma
1 adet havuç
20 gr kuş üzümü
30 gr Margarin
4 dal taze nane
1 adet limon
1 yemek kaşığı Pudra Şekeri

Hazırlanışı

Elma soyularak içi alınır ve üzerine pudra şekeri serpilir 150 oClik fırında 10 dakika pişirilir

Keşkül süt ile kaynatılır

Havuç rendelenip margarin, kuş üzümü ve limon suyu ile sotelenir

Pişen elmaların içerisine havuç tatlısı, onun üzerine de keşkül konularak nane ile süslenip, servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla