Konu
:
Havuçlu Şambalı
Yalnız Mesajı Göster
Havuçlu Şambalı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuçlu Şambalı
Şambalı - Şambali Nasıl Yapılır
Malzemeler
3 yumurta
1 çay bardağı şeker
1 su bardağı havuç rendesi
1 çay bardağı sıvıyağ
1
5 su bardağı irmik
1
5 su bardağı un
1 su bardağı dövülmüş ceviz
1
5 çay kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
Şerbeti için
2
5 su bardağı şeker
2 su bardağı su
1 dilim limon
Havuçlu şam balı nasıl yapılır?
Yumurta ve şekeri çırpın
Havuç rendesi,ve sıvıyağı koyup karıştırın
irmik,ceviz un kabartma tozunu en son ekleyip çırpın
Yağlanmış büyük boy yuvarla borcam tepsiye dökün
175 derecelik ısıda üzeri kızarana kadar pişirin
Şerbetini normal kıvamda hazırlayıp tatlı soğukken sıcak olarak dökün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul