Konu
:
Sarma Kadayıf
Yalnız Mesajı Göster
Sarma Kadayıf
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sarma Kadayıf
Malzemeler ;
2 adet Yufka
500 gr Kadayıf
250 gr Fıstık İçi
ŞERBET MALZEMESİ
2 su bardağı Toz Şeker
2 su bardağı Su
Üzerine tarçın serpip servis y
yapılışı
Yufkaları sekizer parçaya bölün
İki parçayı üstüste yerleştirip, arasına tel kadayıf ve fıstık içi ilave ederek sarma şeklinde sarın
Sarma Kadayıfları yağlanmış fırın tepsisine dizin
Önceden ısıtılmış 150 derecedeki fırında pişirin
Ayrı bir kapta su ve şekeri kaynatıp şerbeti hazırlayın
Sıcak sarmalara gezdirerek dökün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul