Konu
:
Reçel ve Çikolata Dolgulu Milföyler
Yalnız Mesajı Göster
Reçel ve Çikolata Dolgulu Milföyler
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reçel ve Çikolata Dolgulu Milföyler
Milföy Tatlısı - Çikolatalı Milföy
Gerekli Malzemeler:
Tatlilar icin ozel milfoy hamuru /normal milfoy hamuru
Nutella/ Eritilmis cikolata
Recel
Pudra sekeri
Suslemek icin findik kirigi, hindistan cevizi ve nane
Oncelikle milfoyun cozulmesini bekleyip unlu bir zemine aliyoruz ve merdaneyle biraz buyutuyoruz
Milfoy hamurlarini bir bardak ya da sekilli kaliplar yardimiyla kesiyoruz
Daha sonra ortasindan, daha kucuk bir kalipla bastiriyoruz, kesmiyoruz
Bir bicak yardimiyla kenar kisimlari ile orta kismin arasini hafif aciyoruz
Yagli kagit serilmis tepsiye dizip 180 derecelik firinda pisiriyoruz
Firindan ciktiginda her bir milfoyun ortasinda kalan kisimlarin ustte kalan yarisini bir bicak yardimiyla alip kenarlarini birakiyoruz
Daha sonra uzerlerine pudra sekeri serpiyoruz
Iclerini istedigimiz malzeme ile doldurarak susluyoruz ve servis yapiyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul