Yalnız Mesajı Göster

Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı



Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı - Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Tarifi



Malzemeler :

3 elma

2 yumurta

1 çay bsüt

1 su b söke un

Kızartmak için:


sıvıyağ

Üzeri için:


1 su bahududu marmeladı

ceviz

kaymak

Hazırlanışı :

Elmaları soyup çekirdek yataklarını çıkarın Yuvarlak yuvarlak dilimleyin


Diğer tarafta sosu için yumurtayı, sütü ve söke unu çırpın Akıcı kıvamda bir sos elde edin Elmaları önce una atıp, daha sonra sosa bulayarak sıvıyağda kızartın Kızarttığınız elmaları servis tabağına alın Üzerine ahududu reçelini gezdirdikten sonra ceviz parçaları ve kaymak ile beraber servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla