Konu
:
Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı
Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı - Kaymaklı Ahududulu Elma Tatlısı Tarifi
Malzemeler :
3 elma
2 yumurta
1 çay b
süt
1 su b
söke un
Kızartmak için:
sıvıyağ
Üzeri için:
1 su b
ahududu marmeladı
ceviz
kaymak
Hazırlanışı :
Elmaları soyup çekirdek yataklarını çıkarın
Yuvarlak yuvarlak dilimleyin
Diğer tarafta sosu için yumurtayı, sütü ve söke unu çırpın
Akıcı kıvamda bir sos elde edin
Elmaları önce una atıp, daha sonra sosa bulayarak sıvıyağda kızartın
Kızarttığınız elmaları servis tabağına alın
Üzerine ahududu reçelini gezdirdikten sonra ceviz parçaları ve kaymak ile beraber servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul