Konu
:
Kaysepi
Yalnız Mesajı Göster
Kaysepi
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaysepi
Malzemeler
2 su bardağı kurutulmuş mürdüm eriği
1 su bardağı su
1
5 su bardağı tozşeker
30 gr tereyağı
1 çay bardağı çekilmiş ceviz içi
Hazırlanışı
* Kurutulmuş mürdüm eriğini yıkayıp tencereye alın
Bir miktar su ekleyip yumuşayana kadar pişirin
Suyunu süzün ve eriklerin çekirdeklerini çıkarın
Tencereye alıp 1 bardak kaynar su ekleyin
Üzerine şekeri ilave edip pişirin
* Bir tavada tereyağını eritin
Erikleri servis tabağına alıp üzerine tereyağını gezdirin
Ceviz içi serpiştirip sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul