Konu
:
Fukara Keşkülü
Yalnız Mesajı Göster
Fukara Keşkülü
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fukara Keşkülü
MALZEMELER
10 su bardağı süt
2 su bardağı tozşeker
1 kahve fincanı toz antep fıstığı
1 kahve fincanı toz badem
2 kahve fincanı pirinç unu
1 çorba kaşığı nişasta
1 su bardağı soğuk su
Yapılışı:
Süt, tozşeker, antepfıstığı ve bademi tencerede karıştırıp ocağa oturtun
Pirinç unu ve nişastayı bir kaba alın
Üzerine soğuk su döküp açtıktan sonra, kaynayan keşküle ekleyin
Koyulaşana kadar sürekli aynı yönde karıştırın
Nişastanın kokusu gidene kadar pişirin
Ateşten alıp kaselere boşaltın
Soğuyunca üzerine hindistan cevizi ve antep fıstığı serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul