Konu
:
Pavova Pastası
Yalnız Mesajı Göster
Pavova Pastası
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pavova Pastası
Tatlılar - Lezzetli Pasta Tarifleri - Meyveli Pasta Tarifi
Üzeri için
2 yemek kaşığı antep fıstığı Pasta İçin Malzemeler
Pandispanya için
1 poşet Pandispanya Un
3 yumurta
10 yemek kaşığı su
1 çay bardağı öğütülmüş antep fıstığı
Krema için
1,5 su bardağı süt
4 çay kaşığı nescafe
1 paket Vanilinli Pasta Kreması
40 g sütlü çikolata rendesi
PAVLOVA PASTA TARİFİ
Pandispanya: Pandispanya unu yumurta, su ile 7-8 dakika çırpın
1 çay bardağı antep fıstığını da ilave edip iyice karıştırın
26 cm çapındaki kalıba dökün ve önceden ısıtılmış fırında 160C'de 35-40 dakika pişirin
Soğutup enlemesine ikiye kesin
Krema: Sütü ılıtın, içinde nescafeyi eritin ve buzdolabında iyice soğutun
Daha sonra bu sütle pasta kremasını 2-3 dakika çırpın
Pandispanyanın alt patının üzerine nescafeli kremadan sürün ve çikolata rendesi serpin
İkinci patı kapatın ve pastanın tamamını kremayla kaplayın
Üzerini kalan krema, antep fıstığı ve çikolata rendesi ile süsleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul