Konu
:
KAYISI TATLISI
Yalnız Mesajı Göster
KAYISI TATLISI
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
KAYISI TATLISI
Kayisi Tatlisi
250 gr kuru kayisi
Surup:
1 kap seker
2 kap su
Susleme:
Kaymak
100 gr kabugu alinmis badem
2 yemek kasigi sam fistik, dovulmus
Once kayisilari geceden suya yatirin
Ertesi gunu surubu kaynatin, kayisilari suzup surubun icine atin, 15 dakika kadar kaynatin
Sogumaya birakin
Sogumus kayisilari ortalarindan ikiye ayirin
Iclerine birer badem ve kaymak yerlestirin
Servis tabagina agiz kismi yukari gelicek sekilde yerlestirip dovulmus fistik ile susleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul