Yalnız Mesajı Göster

Hanım göbeği

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hanım göbeği





Malzemeler:

25 su bardagi un

25 su bardagi su

1 corba kasigi seker

100 gr margarin

4 yumurta

45 su bardagi seker

1/4 limon suyu

1 fiske tuz

2 su bardagi siviyag

Yapilisi:

1) 25 su bardagi su, 100 gr margarin, 1 corba kasigi seker, 1 tutam tuz yag eriyinciye kadar kaynatilir 25 su bardagi un birden ilave edilir Tahta kasikla karistirarak 10 dakika pisirilir

2) Ilininca uc veya dort yumurta kirilir Elle yogurulur Ceviz buyuklugunde parca alinir

3) Elde sekillendirilir Serce parmagi sivi yaga batirilir Ortasi delinir Soguk kizartma yaga birakilir Ocak ustune alinir Sallayarak kizartilir

4)Kizaran tatlilar soguk suruba atilir 2-3 dakika bekletilir Servis tabagina alinir

Alıntı Yaparak Cevapla