Konu
:
Hanım göbeği
Yalnız Mesajı Göster
Hanım göbeği
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hanım göbeği
Malzemeler:
2
5 su bardagi un
2
5 su bardagi su
1 corba kasigi seker
100 gr
margarin
4 yumurta
4
5 su bardagi seker
1/4 limon suyu
1 fiske tuz
2 su bardagi siviyag
Yapilisi:
1) 2
5 su bardagi su, 100 gr
margarin, 1 corba kasigi seker, 1 tutam tuz yag eriyinciye kadar kaynatilir
2
5 su bardagi un birden ilave edilir
Tahta kasikla karistirarak 10 dakika pisirilir
2) Ilininca uc veya dort yumurta kirilir
Elle yogurulur
Ceviz buyuklugunde parca alinir
3) Elde sekillendirilir
Serce parmagi sivi yaga batirilir
Ortasi delinir
Soguk kizartma yaga birakilir
Ocak ustune alinir
Sallayarak kizartilir
4)Kizaran tatlilar soguk suruba atilir
2-3 dakika bekletilir
Servis tabagina alinir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul