Pudingli Kayısılı Milföy
Milföylü Tatlılar - Pudingli Kayısılı Milföy Tatlısı
Kullanılan Malzemeler:[*] istediginiz kadar kare milföy(ben 8adet kullandim)[*] 1paket vanilyali puding[*] konserve kayisi üzerine sürmek icin yumurta sarisi[*] üzerine sürmek icin:[*] bal ayva yada kayisi marmeladi[*] süslemek icin findik tozu ve pudra sekeri
Hazırlık[*] vanilyali puding üzerinde yazili ölcüden daha az süt koyarak pisirelim(biraz kati puding)olucak[*] soguyunca milföylerin ortasina birer kasik koyalim[*] daha sonra milföyleri bohca gibi katliyalim[*] üzerlerine birer tane kayisi koyup[*] kenarlarinada yumurta sarisi sürüp firinda kizarincaya kadar pisirelim
servis yaparken üzerlerine biraz bal sürerseniz daha parlak dururlar
Tarifin Hazırlanışı[*] ben bal yerine ayva marmeladi sürdüm cok tatli sevmedigim icin[*] kayisi marmeladida kullanabilirsiniz[*] sünrada üzerine findik tozu serptim ve pudra sekeri
arzunuza bagli[*] affiyet olsun
|