Yalnız Mesajı Göster

Kremalı Revani

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Revani



Kremalı Revani Tarifi - Kremalı Revani Yapılışı - Kremalı Revani Nasıl Yapılır - Kremalı Revani Malzemeleri

Malzeme:

1 su bardagi sıvı yağ

1 su bardagi irmik

1 su bardağı yoğurt

1 su bardagi hindistancevizi

1 su bardagi un

5 yumurta

Sosu İçin :

3 su bardagi su

1 çorba kaşığı un

1 lt süt

1 paket kremşanti


Şeker ve yumurtalar kopurunceye kadar cirpilinir sivi yag, yogurd, hindistan cevizi, un, irmik, kabartma tozu vanilya eklenir mixserde 10 dakika daha cirpilinir icersine arzuya gore isterseniz cevizde ilave edebilirsiniz bende cok az vardi koydum daha sonra yaglanmis tepsiye dokup onceden isittiginiz firana 350( 180) derecede 25 dakika pisirin tepsiniz firina koyarken ayni anda serbetini hazirlayin serbeti pistikten sonra buzdolabinba koyunki sogusun Kremayı hazırlayın Kremşantiyle karıştırdığınız Kremayı revanin üzerine yayın Üzerini antepfıstığı veya cevizle süsüleyip servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla