Konu
:
Kuru fasulye Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Kuru fasulye Tatlısı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuru fasulye Tatlısı
MALZEMELER:
2 Subardağı iyice haşlanmış kurufasulye
1 Subardağı pudra şekeri
1 Paket vanilya
1 Adet muz
ÜZERİ İÇİN:
Yarım kibrit kutusu büyüklüğünde margarin
2 Yemek kaşığı pudra şekeri
2 Yemek kaşığı kakao
1 Yumurta akı
HAZIRLANIŞI:
İyice haşlanmış kurufasulyeyi ve pudra şekerini blendır’dan geçirin
Ardından muz ve vanilyayı ilave edip püre haline gelinceye kadar ezin
Hazırlanan karışımı çok küçük servis kaselerine paylaştırın
(Özellikle küçük kaseler kullanmanızı öneririz,büyük kaselerde hem tüketimi zor,hem de ağır olabilir
) Buzdolabında yaklaşık 1 saat kadar soğuması için bekletin
SOS İÇİN:
Margarini küçük bir sos tenceresine alıp eritin
Ardından pudra şekeri ve kakaoyu ekleyip iyice karıştırın
En son yumurta akını ilave edip, hızlıca karıştırıp ocağın altını kapatın
Sos Soğumadan tatlıların üzerine paylaştırıp,fıstık veya hindistan cevizi ile süsleyip soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul