Yalnız Mesajı Göster

Kuru fasulye Tatlısı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuru fasulye Tatlısı




MALZEMELER:


2 Subardağı iyice haşlanmış kurufasulye

1 Subardağı pudra şekeri

1 Paket vanilya

1 Adet muz

ÜZERİ İÇİN:


Yarım kibrit kutusu büyüklüğünde margarin

2 Yemek kaşığı pudra şekeri

2 Yemek kaşığı kakao

1 Yumurta akı

HAZIRLANIŞI:


İyice haşlanmış kurufasulyeyi ve pudra şekerini blendır’dan geçirin Ardından muz ve vanilyayı ilave edip püre haline gelinceye kadar ezin Hazırlanan karışımı çok küçük servis kaselerine paylaştırın(Özellikle küçük kaseler kullanmanızı öneririz,büyük kaselerde hem tüketimi zor,hem de ağır olabilir) Buzdolabında yaklaşık 1 saat kadar soğuması için bekletin

SOS İÇİN:


Margarini küçük bir sos tenceresine alıp eritin Ardından pudra şekeri ve kakaoyu ekleyip iyice karıştırın En son yumurta akını ilave edip, hızlıca karıştırıp ocağın altını kapatın Sos Soğumadan tatlıların üzerine paylaştırıp,fıstık veya hindistan cevizi ile süsleyip soğuk olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla