Yalnız Mesajı Göster

İtalyan Pudingi: Pannacotta

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İtalyan Pudingi: Pannacotta





Malzemeler (4 kişilik)


* 500 ml krema

* 50 gr (3 yemek kaşığı) şeker

* 1 poşet agar agar

* 1 paket vanilya

* 1 tatlı kaşığı nişasta

Üstü için

* meyve

Hazırlanışı


1 Meyve dışındaki bütün malzemeler karıştırılıp kaynayıncaya kadar pişirilir

2 Karışım önceden sudan geçirilmiş servis kaplarına aktarılır

3 Ilıklaşınca dolapta 2-3 saat kadar soğutulur

4 Servis sırasında kenarlarından bıçakla dikkatlice kaptan ayrılıp, tabağa ters çıkartılır

5 Üzerinde meyvelerle servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla