Konu
:
KABAK TATLISI
Yalnız Mesajı Göster
KABAK TATLISI
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
KABAK TATLISI
Malzemeler
2 Kg Bal Kabağı
1 Kg Toz Şeker
Süslemek için Ceviz
yapılışı
Kabağı bütün aldıysanız dilimleyip kabuklarını soyarak geniş bir kapta
şekerle örterek bir kaç saat bekletin
Kabuklarını soyup hazırlamak biraz zor
olduğundan dilimlenmiş olarak satılanlardan almanızı öneririm
Bekleme süresi sonunda sulanmış olan kabakları hiç su koymadan kısık ateşte ağır ağır pişirin
Yumuşayınca ateşi kapatıp soğumaya bırakın
Servis sırasında üzerini dövülmüş cevizle süsleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul