Konu
:
Reçelli Dondurmalı Tatlı
Yalnız Mesajı Göster
Reçelli Dondurmalı Tatlı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reçelli Dondurmalı Tatlı
Malzemeler
Küçük bir kavanoz çilek reçeli
3 katlı sade pastaban
2 adet şeftali
Vanilyalı dondurma
İsteye göre çilek ya da böğürtlen
Hazırlanışı
Şeftalileri iyice yıkandıktan sonra kabuğunu soyun
ve dilimleyin
Servis kasesinin içerisine bir
miktar reçel döküp pastapanın konacağı yere bir kaşık kadar dondurma koyun
Pastapanı bir kalıp yardımıyla kaseye uygun büyüklükte kesin ve dondurmanın üzerine koyun
Üzerine ortası boş kalacak şekilde
dilimlenmiş şeftalileri dizin ve üzerine bir top vanilyanı dondurmayı yerleştirin
İsteğe göre dondurmanın üzerine badem ya da
çikolata dökerek servis edin
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul