Yalnız Mesajı Göster

Reçelli Dondurmalı Tatlı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Reçelli Dondurmalı Tatlı



Malzemeler


Küçük bir kavanoz çilek reçeli

3 katlı sade pastaban

2 adet şeftali

Vanilyalı dondurma

İsteye göre çilek ya da böğürtlen


Hazırlanışı


Şeftalileri iyice yıkandıktan sonra kabuğunu soyun

ve dilimleyin Servis kasesinin içerisine bir

miktar reçel döküp pastapanın konacağı yere bir kaşık kadar dondurma koyun


Pastapanı bir kalıp yardımıyla kaseye uygun büyüklükte kesin ve dondurmanın üzerine koyun Üzerine ortası boş kalacak şekilde

dilimlenmiş şeftalileri dizin ve üzerine bir top vanilyanı dondurmayı yerleştirin



İsteğe göre dondurmanın üzerine badem ya da

çikolata dökerek servis edin


Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla