Konu
:
Havuç Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Havuç Tatlısı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuç Tatlısı
Gereçler:
* 3 Su Bardağı Rendelenmiş Havuç
* 1 Su Bardağı Toz Şeker
* 1 Paket petibör bisküvi
* 200 Gr Hindistan Cevizi
* Kürdan
Yapılışı:
Rendelenmiş havuç derin bir kaseye konulur üzerine toz şeker ilave edilerek 10 dk
bekletilir
Bisküviler mutfak robotu yardımıyla mümkün olduğu kadar ince parçalara ayrılırak sulanmış havuçlara ilave edilir
Elde edilen hamur ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır yuvarlanıp hindistan cevizine bulanır
Buzdolabında 1 saat kadar bekletildikten sonra soğuk servis yapılır
Servis Önerileri:
Servis yaparken her yuvarlağa bir kürdan saplanırsa gürüntü mükemmel olur
İsteğe bağlı olarak hamurun içine cevizde ilave edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul