Konu
:
Pestil Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Pestil Tatlısı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pestil Tatlısı
Ölçüler:
5-6 tane dut pestili (500 gr)
200 gr
tereyağı
100 gr
ceviz içi
Yapılış: Pestiller makasla, parçalara kesilir, el dayanacak kadar sıcak suda yumuşayıncaya kadar ıslatılır
Tereyağı bir tavada ısıtılır
Süzgece alınan pestiller yağın içine konup karıştırılarak kızartılır
Servis tabağına alınır, üzerine ceviz serpilerek servis yapılır
Not: Arzu edilirse kavrulma esnasında yumurta da kırılabilir
afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul