Konu
:
Kadayıf Sarması
Yalnız Mesajı Göster
Kadayıf Sarması
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kadayıf Sarması
Malzeme :
* 250 gr
tel kadayıf
* 2 çorba k
tereyağı
* 1 kase ceviz
şerbeti için:
* 3 su b
su
* 2 su b
su
Hazırlanışı :
Kadayıfların üzerine erimiş tereyağını dökerek iyice harmanlayın
Daha sonra kadayıfdan elinizle
bir parça alıp açın
İçine ceviz parçaları koyup sarma yapar gibi sarın
Tepsiye bütün kadayıfları alıp 180
derecede pişirin
Bu arada şerbeti kaynatıp ılıtın
Fırından çıkan tatlının üzerine ılık şerbeti döküp
şerbeti çekmesini bekleyin
Tatlımız gevrek hem de çok lezzetli
Bir o kadar da kolay
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul