Yalnız Mesajı Göster

Kaymaklı Yemişli Elma Tatlısı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaymaklı Yemişli Elma Tatlısı





Malzemeler:

5 elma

5 çorba ktoz şeker

1 kase kuru üzüm

1 kase kayısı

1 kase incir

1 kase file badem

kaymak

su

Hazırlanışı:

Kuru kayısıları küp doğrayarak fırın kabının altına yayın İncirleri de doğrayarak ekleyin Elmaları soyun İkiye bölüp ters olacak şekilde kuru yemişlerin üzerine koyunBiraz su vererek alüminyum folyo ve yağlı kağıtla kapatarak fırına verin Piştikten sonra sıcaklığı çıkınca kaymak, yeşil fıstık ve bol file fındık ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla