Yalnız Mesajı Göster

Kuru Meyveli şarlot

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuru Meyveli şarlot



Malzemeler: - 2 paket krem şanti

- 15 su bardağı süt

- 1 adet yumurta

- 3 yemek kaşığı toz şeker

- 1 portakal kabuğu rendesi

- 8-10 adet kuru kayısı

- 1 çay bardağı kuru üzüm

- 1 çay bardağı kuru dut

- 1 çay bardağı fındık

- 1 paket bebe bisküvisi

- 1 paket rulo kek

- Streç film

Yapılışı:

Rulo şeklindeki hazır keki çok kalın olmayacak şekilde dilimleyin Isıya dayanıklı bir kabın dibine streç film yayın ve kekleri dizin Bir kabın içinde bir mikser yardımıyla 1 yumurta ile 3 yemek kaşığı toz şekeri çırpın Ayrı bir yerde 2 paket krem şanti ile 15 su bardağı sütü çırpın Yumurtalı karışıma ilave edin İçine 1 adet portakal kabuğu rendesi 1 çay bardağı parçalanmış fındık 1 çay bardağı kuru üzüm 1 çay bardağı kuru dut 1 çay bardağı dilimlenmiş kuru kayısı ve parçalanmış 1 paket bebe bisküvisi ilave edip harmanlayın Rulo keklerin üzerine sıkı biçimde yayın Kenarlarını streç filmle kaplayıp deep freez'de 12 saat bekletip servis yapın

__________________

Alıntı Yaparak Cevapla