Konu
:
Kuru Meyveli şarlot
Yalnız Mesajı Göster
Kuru Meyveli şarlot
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuru Meyveli şarlot
Malzemeler: - 2 paket krem şanti
- 15 su bardağı süt
- 1 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı toz şeker
- 1 portakal kabuğu rendesi
- 8-10 adet kuru kayısı
- 1 çay bardağı kuru üzüm
- 1 çay bardağı kuru dut
- 1 çay bardağı fındık
- 1 paket bebe bisküvisi
- 1 paket rulo kek
- Streç film
Yapılışı:
Rulo şeklindeki hazır keki çok kalın olmayacak şekilde dilimleyin
Isıya dayanıklı bir kabın dibine streç film yayın ve kekleri dizin
Bir kabın içinde bir mikser yardımıyla 1 yumurta ile 3 yemek kaşığı toz şekeri çırpın
Ayrı bir yerde 2 paket krem şanti ile 15 su bardağı sütü çırpın
Yumurtalı karışıma ilave edin
İçine 1 adet portakal kabuğu rendesi 1 çay bardağı parçalanmış fındık 1 çay bardağı kuru üzüm 1 çay bardağı kuru dut 1 çay bardağı dilimlenmiş kuru kayısı ve parçalanmış 1 paket bebe bisküvisi ilave edip harmanlayın
Rulo keklerin üzerine sıkı biçimde yayın
Kenarlarını streç filmle kaplayıp deep freez'de 12 saat bekletip servis yapın
__________________
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul