Konu
:
Karpuz tatlisi
Yalnız Mesajı Göster
Karpuz tatlisi
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karpuz tatlisi
Orta boy karpuzun yarısı
2 bardak şeker
1 bardak su
Çay kaşığının ucuyla çilek meyve boyası
3 yemek kaşığı nişasta
Karpuzun çekirdeklerini çıkarın
Ufak ufak doğrayarak bir tepsiye yayın
Şekeri ve suyu kaynatın
Çilek boyasını katarak nişastayı da az bir soğuk suyla eritin
Tepsideki karpuzların üstüne eşit şekilde yayın ve buzdolabına koyun
4 saat soğutun ve soğuk servis yapın
Not: Tatlı ılıdıktan sonra dolaba öyle koyun
Servis yaparken üzerine hindistancevizi koyun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul