Konu
:
Etipuff Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Etipuff Tarifi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etipuff Tarifi
MALZEMELER:
1 su bardagi tozseker
3 adet yumurta
1 su bardagi süt
yarim su bardagi siviyag
3 yemek kasigi kakao
2 su bardagi un
1 paket kabartma tozu
Ici icin:
Krema, yani kremsanti
Öncelikle tozseker ve yumurtalar cirpilir
2-3 dakika kadar
sonra diger malzemeler ilave edilir
kakao 3 kasiktanda fazla olabilir, cünkü farkli tonlarda oldugu icin
koyu bir harc olmasi gerekiyor
yaglanmis firin tepsisine dökülür ve 170 derecede 20 dakika pisirilir
soguduktan sonra bir bardak yardimiyla yuvarlaklar cikarilir
geri kalan pastayida elimizde ufaliyoruz
kremamizi pastalarin üzerine bir kasik koyuyoruz, sonra ufaladigimizi üzerine ekeliyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul