Yalnız Mesajı Göster

Etipuff Tarifi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etipuff Tarifi




MALZEMELER:


1 su bardagi tozseker

3 adet yumurta


1 su bardagi süt

yarim su bardagi siviyag

3 yemek kasigi kakao


2 su bardagi un

1 paket kabartma tozu

Ici icin:


Krema, yani kremsanti



Öncelikle tozseker ve yumurtalar cirpilir 2-3 dakika kadar sonra diger malzemeler ilave edilir kakao 3 kasiktanda fazla olabilir, cünkü farkli tonlarda oldugu icin koyu bir harc olmasi gerekiyor


yaglanmis firin tepsisine dökülür ve 170 derecede 20 dakika pisirilir


soguduktan sonra bir bardak yardimiyla yuvarlaklar cikarilir geri kalan pastayida elimizde ufaliyoruz


kremamizi pastalarin üzerine bir kasik koyuyoruz, sonra ufaladigimizi üzerine ekeliyoruz


Alıntı Yaparak Cevapla