Konu
:
Susam Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Susam Tatlısı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Susam Tatlısı
Susam Tatlısı Tarifi - Susam Tatlısı Nasıl Yapılır - Susam Tatlısı Malzemeleri
Susam Tatlısı
MALZEMELER
1 çay bardagi irmik
1 çay bardagi hindistan cevizi
1 yemek kasigi margarin
1 yemek kasigi sivi yag
1 çay kasigi maya
1 su bardagi un
Simitleri bulamak için susam
Surubu:
1,5 su bardagi toz seker
1,5 su bardagi su
YAPILIŞI
Irmik, hindistancevizi, margarin, sivi yag, maya ve un bir kaba alinarak karistirilir ve un ilave edilir
Elde edilen hamurdan çok kuçuk olmayan simitler yapip susama bulayin ve tepsiye dizin (yaglamaya yada unlamaya gerek yok)180 derece de pisir
Surup:Seker,su ve limon dan fazla koyu olmayan bir surup yapalim
Pisen ve iliyan simitlerin uzerine ilik serbeti gezdirelim
Surubunu cekince servis e hazirdir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul