Konu
:
Rulo Tavuk Göğsü
Yalnız Mesajı Göster
Rulo Tavuk Göğsü
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Rulo Tavuk Göğsü
Rulo Tavuk Göğsü tarifi - Rulo Tavuk Göğsü yapilisi
MALZEMELER:
1 lt
süt
1 su bardağı + 2 çorba kaşığı un
1,5 su bardağı tozşeker
1 paket gurme vanilya
1 poşet kremşanti
50 gram margarin
1 paket kakaolu bisküvi
YAPILIŞI:
Sütü bir tencereye alıp içine unu ve şekeri koyalım
Tencerede iyice karıştırıp altını açalım
Göz göz olana kadar pişirelim
Pişince altını kapatıp içine margarini ekleyelim
Biraz soğuyunca vanilya ve kremşantiyi ekleyip 15 dakika kadar çırpalım
Bisküviyi robotta un haline getirelim
Büyük fırın tepsisinin içine bisküviyi bolca dökelim
Üstüne muhallebiyi yavaşça yayalım
Kaşığı yada spatulayı ıslatıp üstünü düzeltelim
Soğumaya bırakalım
Sonra dolaba koyup vaktiniz varsa 1 gece yoksa 3,4 saat bekletelim
Soğuyup kendine gelen tatlıyı önce ortadan ikiye uzunlamasına sonrada 3 parmak kalınlığında enlemesine keselim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul