Yalnız Mesajı Göster

Rulo Tavuk Göğsü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Rulo Tavuk Göğsü



Rulo Tavuk Göğsü tarifi - Rulo Tavuk Göğsü yapilisi

MALZEMELER:


1 lt süt


1 su bardağı + 2 çorba kaşığı un


1,5 su bardağı tozşeker


1 paket gurme vanilya


1 poşet kremşanti


50 gram margarin


1 paket kakaolu bisküvi

YAPILIŞI:


Sütü bir tencereye alıp içine unu ve şekeri koyalımTencerede iyice karıştırıp altını açalımGöz göz olana kadar pişirelimPişince altını kapatıp içine margarini ekleyelimBiraz soğuyunca vanilya ve kremşantiyi ekleyip 15 dakika kadar çırpalımBisküviyi robotta un haline getirelimBüyük fırın tepsisinin içine bisküviyi bolca dökelimÜstüne muhallebiyi yavaşça yayalımKaşığı yada spatulayı ıslatıp üstünü düzeltelimSoğumaya bırakalımSonra dolaba koyup vaktiniz varsa 1 gece yoksa 3,4 saat bekletelimSoğuyup kendine gelen tatlıyı önce ortadan ikiye uzunlamasına sonrada 3 parmak kalınlığında enlemesine keselim

Alıntı Yaparak Cevapla