Konu
:
Şekerpare Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Şekerpare Tarifi
06-28-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Şekerpare Tarifi
1 adet Hazır Pandispanya
1 su bardağı sıcak su
2 çorba kaşığı Granül Kahve tramisu tatlısı
2 çorba kaşığı Toz Şeker
2 çorba kaşığı kakao
4 su bardağı süt (sos için)
1 adet yumurta (sos için)
200 Gr
labne peyniri (sos için)
3 Kahve Fincanı un (sos için)
3 Kahve Fincanı Toz şeker (sos için)
Tarifin Hazırlanışı
Önce kremamızı hazırlayalım
Bunun için süt, un, yumurta ve toz şekeri bir tencereye alıp blendırdan geçirelim
Ocağa koyup, tel çırpıcıyla sürekli karıştırarak muhallebi kıvamını alana kadar pişirelim, soğuması için bekletelim
Bu arada sıcak su, ikişer çorba kaşığı neskafe ve toz şekeri karıştıralım
İkiye ayırdığımız pandispanyaların iç yüzlerini bu suyla ıslatalım
Bu arada soğuyan kremanın içine bir paket labne peynirini ekleyip, karıştırarak iyice yedirelim
Kremanın yarısını servis tabağındaki pandispanyanın üzerine kalın bir şekilde sürüp, dağıtalım
Diğer pandispanya katını üzerine kapatıp, kalan kremayla pandispanyaları tamamen kaplayalım
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul