Konu
:
Pudingli Tavuk Göğsü
Yalnız Mesajı Göster
Pudingli Tavuk Göğsü
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pudingli Tavuk Göğsü
Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi - Pudingli Tavuk Göğsü Yapılışı - Pişirme Talimatları - Pudingli Tavuk Göğsü Hazırlanışı
Malzemeler:
* 1 litre süt
* 1 su bardağı un
* 1 su bardağı toz şeker
* 1-2 yemek kaşığı nişasta
* 1-2 yemek kaşığı tereyağı
* Varsa 1/2 çay kaşığı damla sakızı
* 1/3 paket kakaolu bisküvi (robotta çekilmiş)
* 1/2 paket kakaolu puding
* 2 su bardağı süt
* 1/2 su bardağı fındık içi (irice dövülmüş)
Hazırlanması:
* Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın
* Orta boy tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın
İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun
Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın
* Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ilave edin
1-2 dakika kaynatıp ocaktan alın
* Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üzerine dökün
* Soğuduktan sonra 2 su bardağı sütle pudingi pişirin
Onu da tavuk göğsünün üzerine dökün
* Dövülmüş fındıkla süsleyin
Buzdolabında soğutup servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul