Yalnız Mesajı Göster

Pudingli Tavuk Göğsü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pudingli Tavuk Göğsü



Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi - Pudingli Tavuk Göğsü Yapılışı - Pişirme Talimatları - Pudingli Tavuk Göğsü Hazırlanışı




Malzemeler:

* 1 litre süt

* 1 su bardağı un

* 1 su bardağı toz şeker

* 1-2 yemek kaşığı nişasta

* 1-2 yemek kaşığı tereyağı

* Varsa 1/2 çay kaşığı damla sakızı

* 1/3 paket kakaolu bisküvi (robotta çekilmiş)

* 1/2 paket kakaolu puding

* 2 su bardağı süt

* 1/2 su bardağı fındık içi (irice dövülmüş)


Hazırlanması:

* Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın

* Orta boy tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın

* Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ilave edin 1-2 dakika kaynatıp ocaktan alın

* Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üzerine dökün

* Soğuduktan sonra 2 su bardağı sütle pudingi pişirin Onu da tavuk göğsünün üzerine dökün

* Dövülmüş fındıkla süsleyin Buzdolabında soğutup servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla