Konu: TUZLU ÇATAL
Yalnız Mesajı Göster

TUZLU ÇATAL

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

TUZLU ÇATAL



MALZEMELER

1 çay bardağı yoğurt

1 çorba kaşığı şeker

2 çay kaşığı tuz

1 çay bardağı sıvı yağ

200 gr margarin

1 tatlı kaşığı mahlep

1 paket kabartma tozu

1 yumurta sarısı

çörek otu

alabildiği kadar un


HAZIRLANIŞI

Malzemenin tamamını kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğurun, küçük parçacıklar kopararak silindir gibi yuvarlayıp kurdela şeklini verin üzerine yumurta sarısı ve çörek otu serpiştirip fırıne sürün 180 derece sıcaklıkta 20 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla