Konu
:
Pasa sarmasi
Yalnız Mesajı Göster
Pasa sarmasi
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pasa sarmasi
Malzemeler:
100g tere yag
1 bardak un
1 bardak seker
1 litre süt
hindistan cevizi
ceviz
cikolata parcaciklari
muz
yapilisi:
tere yagi ile unu kavurun
tamamen pembelesen ve yagla birlesen un´a sütün tamamini ilave ederek telle cirpin
kaynayincaya kadar karistirin
kaynayinca bir bardak sekeri ilave edip ocaktan alin
biraz soguyunca el blenderi ile 5 dakika hizli ayarda carpin
büyük bor camin tabanina hindistan cevizini iyice serpin
muhallebi karisimini tüm tepsiye yayin
sogutmaya birakin
donan karisimin üstüne ince dilimlerle muzu cevizi ve cikolata parcaciklarini serin
büyük kareler halinde kesin ve her kareyi sarin
en üstüne tekrar hindistan cevizi serpistirin
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul